Britannian autokouluissa huijarit suurena ongelmana

Daily Mail -lehti kertoo, että Britannian autokouluissa on suurena ongelmana huijaaminen inssiajoissa. Huijarit nimittäin esiintyvät isoa rahasummaa vastaan toisena henkilönä inssiajossa ja näin vaaralliset kuskit lisääntyy teillä jatkuvasti.

Eräskin kiinni jäänyt huijari oli ajanut yli kahdenkymmenen henkilön ajokortin. Hän saikin äskettäin kahdeksan kuukauden vankeustuomion asiasta. Lehden mukaan huijarit laskuttavat noin 1.200 euroa kirjallisista kokeista ja saman verran inssiajosta.

Vuonna 2004 kiinni jääneiden huijareihin määrä oli 168 ja nyt määrä on jo yli nelinkertainen. Tämän uskotaan kuitenkin olevan vain jäävuoren huippu. Britannian liikenteessä ajelee tuhansia ajokortittomia kuljettajia.

Britannian autokouluissa huijarit suurena ongelmana

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun