Facebookin mainos huhut vääriä

Viime aikoina Facebookissa on liikkunut huhuja, että yhteisöpalvelu alkaisi käyttää käyttäjien valokuvista mainoksissa. Facebookin mukaan oikeasti liittyvät kolmansien osapuolien sovelluksiin, eivätkä Facebookissa näytettäviin mainoksiin.

Liikkeellä on ollut harhaanjohtavia huhuja siitä, miten Facebook käyttää kuviasi mainoksissa. Älä usko niitä. Nämä huhut liittyvät kolmansien osapuolien sovelluksiin, eivätkä Facebookissa näytettäviin mainoksiin. Facebook-mainoksissa on joskus profiilikuvasi ja -nimesi sellaisten sosiaalisten toimintojen (esim. sivun faniksi ryhtyminen) yhteydessä, jotka olet itse suorittanut Facebookissa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa