Kuorma-auton kuljettaja menehtyi Oulussa

Oulussa Kuusamontien ja Tulliväylän risteyksessä tapahtui kuorma-auton ja täysperävaunullisen rekka-auton yhteentörmäys aamulla klo 05:40 aikaan. Kuorma-auton kuljettaja menehtyi törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että täysperävaunullinen rekka-auto ajoi päin punaisia liikennevaloja. Kuorma-auton kuljettaja havaitsi ajoneuvoyhdistelmän niin myöhään, että hän ei saanut ajoneuvoa pysäytettyä ja törmäsi ajoneuvoyhdistelmän vetoauton takaosaan.

Punaisia liikennevaloja päin ajaneen täysperävaunullisen rekka-auton ajonopeus risteysalueella on ollut n. 60 km/h.

Oulun poliisilaitos

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa