Poliisi sakotti kovalla tahdilla

Poliisi on löytänyt Kehä III:lta uuden sakkorysän, joka otettiin käyttöön keskiviikkona. Ensimmäisen 46 tunnin aikana valvontakameraan ajoi 30 037 ajoneuvoa ja niistä 1 930 nappasi itselleen sakon.

Ylinopeuksien määrä Kehä III:lla oli huomattavasti korkeampi kuin pääkaupunkiseudun pääteillä olevien muiden valvontapisteiden keskiarvo 2%.

Poliisi toivoo nopeusrajoitusten noudattamisessa myönteistä kehittymistä. Poliisin tavoitteena on, ettei seuraamuksia tarvitse antaa vaan ajoneuvojen kuljettajat noudattavat liikennesääntöjä valvonnasta riippumatta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa