Poliisi varoittaa jälleen internetin treffipalveluista

Päijät-Hämeen poliisilaitos kehottaa ihmisiä suhtautumaan erittäin suurella varovaisuudella internetissä oleviin ulkomailla sijaitseviin treffi- ja seurustelupalveluihin.

Poliisin mukaan tälläkin hetkellä on tutkinnassa tapaus, jossa henkilö on lähettänyt rahaa toista tuhatta euroa viisumi- ja lentolipun hankkimista varten.  Käytännön neuvoksi voisi sanoa, että rahan lähettämisen pyytäminen viittaa huijaukseen.

On se ikävää, että ihmiset ei usko millään tätä asiaa. Vuodesta toiseen asiasta jauhetaan, mutta ei mikään auta…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa