Ennennäkemätön kannattajaristeily Tukholmaan

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry järjestää yhteistyössä Saarikoski Travelsin kanssa ennennäkemättömän kannattajaristeilyn Tukholmaan jalkapallon EM-karsintaotteluun 6-8.6.2011.

Matka maksaa 199 – 249 euroa ja se kattaa matkan lisäksi ottelulipun, kuljetuksen stadionilta laivaan yms. Risteily totetutetaan St. Peter Linen m/s Princess Marialla, joka normaalisti seilaa Helsingin ja Pietarin väliä.

Esiintyjiksi laivalle on kiinnitetty Martti Servo & Napander, The Valkyrians, Damn Seagulls, Nopsajalka ja The Coveralls.  Keikkoja esiintyjät soittavat matkan molempiin suuntiin. Lisäksi laivan puolesta soittaa trubaduuri pubissa ja myös disco on toiminnassa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa