Koululaista puukotettiin Porissa

Porissa Vapaudenkadulla eilen kello 10.00 aikaan 9-luokkalaista Porin Lyseon koulua käyvää poikaa puukotettiin vatsan seudulle. Teosta epäillään samaa koulua käyvää 9-luokkalaista poikaa. Uhri ja epäilty käyvät koulua eri luokilla.

Uhri on leikattu eilen eikä hänellä ole hengenvaaraa. Poliisi on tutkinut tapahtumia jo eilisestä iltapäivästä alkaen puhuttaen lukuisia henkilöitä sekä tehden muita tutkimuksia.

Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä. Tutkinnan ollessa alkuvaiheessa poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa teon motiiviin eikä tiedota teon yksityiskohdista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa