Kuorma-autoa ammuttiin haulikolla Lopella

Kanta-Hämeen poliisille tuli ilmoitus klo 01.08, että Lopen Launosissa ammuskellaan. Paikalle mennyt partio totesi, että Oksatiellä oli ammuttu haulikolla talon pihassa ollutta kuorma-autoa kaksi kertaa. Kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa, mutta autoon tuli vaurioita.

Pian tapauksen jälkeen poliisi pysäytti Kartanontiellä henkilöauton, jossa oli kolme henkilöä. Autossa olleiden henkilöiden epäillään liittyvän ammuskeluun.

Miehet otettiin kiinni ja heidät toimitetiiin Hämeenlinnaan poliisivankilaan. Miesten jäljiltä löytyi katkaistu haulikko. Kolmikkoa epäillään vahingonteosta ja ampuma-aserikokesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa