Rikollisjärjestön jäsen sekosi peltikolarista

Vantaalla sattui 19. helmikuuta peltikolari, jonka jälkeen liikennevaurion toinen osapuoli kiivastui tilanteesta. Hän alkoi rikkoa vastapuolen autoa, uhkaili suusanallisesti ja lyömäaseella sekä esittelemällä yllään olleita rikollisjärjestön tunnuksia. Tilanteen päätteeksi uhkailija otti vastapuolen auton itselleen.

Poliisi otti epäillyn kiinni 22. helmikuuta Tuusulassa sijaitsevista varasto- ja vapaa-ajantiloista. Kiinnioton jälkeen tiloihin suoritetussa etsinnässä löydettiin useita luvattomia käsiaseita, huumausaineita, räjähdysainetta ja nalleja sekä dopingaineita.

Poliisi tutkii asiaa ryöstönä, törkeänä ampuma-aserikoksena, törkeänä huumausainerikoksena, räjähderikoksena ja dopingrikoksena. Vantaan käräjäoikeus on vanginnut rikoksista epäillyn 40-vuotiaan helsinkiläismiehen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa