Suomi24: ”Sähköpostimme ei toimi, syy on Firefoxissa”

Suomi24:n ylläpito on nyt keksinyt hyvän selityksen siihen, että miksi heidän sähköposti ei toimi Mozilla Firefox 4 -selaimella. Kyseessä on tietenkin vika selaimessa, koska lukuisilla muilla sivustoilla on havaittu samankaltaisia ongelmia

Suomi24 on tehnyt ongelmasta virheilmoituksen Mozilla Firefoxille ja he kehottavat kaikkia ongelman havainneita käyttäjiä tekemään samoin. Sivusto neuvoo myös vaihtamaan selainta…

Hyvin uskomattomalta tuntuisi, että vika olisikin suositussa selaimessa, eikä juuri ongelmistaan tunnetulla sivustolla. Monikohan uskoo tähän satuun? Veikkaan nyt, että liian moni.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa