Tietä ylittänyt nainen kuoli Saarijärvellä

Saarijärven Kokkolantiellä Mannilan risteyksen kohdalla eilen klo 20.35 v. -35 syntynyt naishenkilö jäi ystävänsä henkilöauton kyydistä pois linja-autopysäkillä. Hän lähti ylittämään tietä, mutta ei huomannut oikealta Saarijärven suunnasta ajavaa pakettiautoa vaan jäi sen töytäisemäksi.

Tapahtumapaikalla nainen menehtyi välittömästi törmäyksen seurauksena. Tie oli jäinen ja valaisematon. Onnettomuutta tutkii Saarijärven poliisi yhdessä Keski-Suomen liikenneonnettomuus tutkijalautakunnan kanssa. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa