TV Viisi ja The Voice TV eroavat

Huhtikuusta alkaen TV Viisi ja The Voice TV erkanevat omille kanavapaikoilleen. TV Viisi jatkaa kanavapaikalla 10 ja The Voice TV siirtyy kanavapaikalle 11. Varmistaakseen The Voice TV:n näkyvyyden, on kotitalouksien suoritettava automaattinen kanavahaku.

– Olemme iloisia, että kuumilla markkinoilla voimme tarjota entistä enemmän mahdollisuuksia tv-mainostajille. TV Viiden ja The Voice TV:n jakautuminen kahdelle kanavapaikalle vie meitä askeleen eteenpäin rakentaessamme selkeää vaihtoehtoa markkinoilla oleville tv-kanaville, kertoo TV Viiden varatoimitusjohtaja Sami Vikback.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa