Artyukhin mätti Leijonien ykkösketjun jäähän

Jääkiekon Euro Hockey Tourin Tshekin turnauksessa Suomen ja Venäjän välisessä ottelussa nähtiin kunnon nujakka. Osallisena olivat Evgeny Artyukhin ja Suomen ykkösketju.

Tappelu sai alkunsa, kun Tuomo Ruutu taklasi 5+20 minuutin arvoisesti venäläispuolustaja Evgeni Biryukovia. Artyukhin sekosi tästä ja nyrkistä sai Ruutu, Mikko Koivu, Sami Lepistö sekä Anssi Salmela.

Tästä tietenkin sekosi media ja Artyukhinia on moitittu kilpaa ties kenen suusta. Siis ei tuota kaikkea kirjoitettua sontaa jaksa edes lukea. Asiaa käsitellää niin, että aivan kuin tuo korsto olisi hakannut jonkun sairaalaan. Koko kansakunnan mieli on nyt maassa!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa