Ilmaisen Spotifyn lähtölaskenta alkaa

Ruotsalaisen Spotifyn ilmaiskuunteluun tulee jälleen uusia rajoituksia ja tällä kertaa muutokset ovat todella suuria. Yli kuusi kuukautta käyttäneet käyttäjät saavat kuunnella musiikkia ilmaiseksi enää 10 tuntia kuukaudessa.

Open- ja Free-käyttäjät saa kuunnella yksittäistä kappaletta enää viisi kertaa. Rajoitus ei siis ole kuukausittainen, vaan viidennen kerran jälkeen et enää kuule sitä.

Muutokset astuvat voimaan toukokuun 1. päivänä. Ensimmäiset kuusi kuukauden aikanana Free- ja Open-palveluissa ei ole näitä rajoituksia.

Tuon päivän jälkeen ilmaisversiosta ei siis ole oikeastaan mitään hyötyä ja käyttäjät pakotetaan maksamaan. Toisaalta eipä tuo Spotify Unlimitedin 4,99 euron kuukausihinta mikään mahdoton ole kenellekkään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa