Karl Fazer Nordic Gourmet saa kaksi uutta makua

Karl Fazer Nordic Gourmet -suklaasarjaan tulee toukokuussa uutuusmaut raparperi-mansikka semifreddo sekä tummasuklainen vadelma. Uutuudet saavat viehätyksensä aidoista mauista, jotka ovat tuttuja jo lapsuudesta. Suklaassa raparperi on kuitenkin täysin uutta.

Raparperi-mansikka semifreddo on saanut hienostuneen olemuksensa italialaisesta ruokaperinteestä: semifreddo on italialainen jäätelötyyppinen jälkiruoka tai jäätelökakku. Semifreddo tarkoittaa puoliksi kylmää, osittain jäätynyttä.

– Raparperi ja mansikat on klassinen makuyhdistelmä, joka kuuluu kesän ensimakuihin samalla tavoin kuin tilli, voi ja uudet perunat, kertoo brändi- ja kategoriapäällikkö Jonna Pelvo Fazer Makeisilta.

Raparperin raikkautta on taitettu suloisella mansikalla ja yhdistelmän kruunaa herkullinen maitosuklaa.

Sarjan tuttu vadelmamaku saa nyt uuden tummasuklaisen hunnun. Tumman suklaan suosio on kasvanut kovasti viime vuosina Suomessa ja sarjan lanseerauksesta lähtien makujen joukkoon on toivottu tummasuklaista vaihtoehtoa.

– Huolellisen maistelun tuloksena totesimme, että tumma suklaa sopii juuri vadelman kaveriksi. Vadelmainen ja pehmeä suklaamousse pyöristää upeasti tumman suklaan täyteläistä makuprofiilia, kertoo Jonna Pelvo.

Pietari

Vastaa