Kadonnut nainen löydetty Porissa

Porin Vähäraumalla Suntintieltä on lähtenyt harhailemaan alzheimerintautia sairastava 69-vuotias naishenkilö tänään kello 12.45 aikaan.

Nainen on pukeutunut punaiseen takkiin, tummiin tuulipuvun housuihin, punaiseen baskeriin ja punaisiin kumisaappaisiin. Hänellä on mahdollisesti mukanaan fiskarsin harava. Nainen on ripeäliikkeinen, eli hän voi olla jo kaukanakin lähtöpaikasta.

Päivitys: Juuri äsken kadonneeksi ilmoitettu nainen löytyi poliisin toimesta hyväkuntoisena Porin urheilukeskuksesta, ja hänet on kuljetettu kotiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa