Nissen on edullisempi kuin Specsavers

Nissen on suorittanut hintavertailun, jossa on verrattu Nissenin hintoja yleisesti edullisena pidetyn Specsaversin hintoihin. Hintavertailun mukaan Nisseniltä saa edullisemmat lasit kuin Specsaversiltä.

Hintavertailussa on verrattu molempien ketjujen normaalihintaisia tuotteita kuluttajan ostaessa optikon näöntarkastuksen lisäksi yhdet silmälasit.

Molemmista ketjuista sai vertailuajankohtana kaupan päälle toiset lasit samasta tai alemmasta hintaluokasta. Nisseniltä ostaja saa tämän tämän lisäksi kaupan päälle optikon näöntarkastuksen sekä 75 €:n arvoiset yksiteholasit kaverille.

Nissenin mielestä kaikilla kuluttajilla on oikeus tietää, että mistä silmälasit saa markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Laajempi hintavertailu löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa