Posti palvelee asiakkaitaan nyt myös Facebookissa

Posti on avannut asiakkailleen Facebook-sivun, jossa kuka tahansa voi jättää kysymyksiä ja kommentteja Postin asiakaspalvelulle tai keskustella Postin palveluista.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon tavan lähestyä meitä. Samalla toki asetumme enenevässä määrin alttiiksi kritiikille: Toiminnasta ja palautteesta verkossa jää aina jälki, ja se tekee palvelusta läpinäkyvää. Asiakaspalvelu Facebookissa on luonnollisesti meillekin oppimisen paikka, Asiakaspalvelu ja myynnin tuki -yksikön palvelujohtaja Jyrki Laakso kertoo.

Asiakaspalvelu vastaa Facebookissa yleisiin Postia ja Postin palveluja koskeviin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti asiakaspalvelun aukioloaikoina. Facebookiin päivitetään myös tietoa Postin ajankohtaisista tapahtumista, markkinointikampanjoista, palvelumuutoksista ja häiriöistä.

– Facebookin tärkein hyöty on viestinnän vastavuoroisuus. Asiakkaamme käyvät keskustelua Postin palveluista verkossa ja nyt meillä on mahdollisuus osallistua keskusteluun aiempaa enemmän, Laakso jatkaa.

Postin Facebook-sivu

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa