Stubb puolustaa Jytkyä blogissaan

Kokoomuksen Alexander ”hymypoika” Stubb puolustaa blogissaan perussuomalaisten Timo ”jytky” Soinia. Stubbia suututtaa tapa, jolla Soinia on käsitelty kansainvälisessä mediassa.

– Ei pidä demonisoida. Olen tuntenut Soinin 8 vuotta. Monta EU-taistelua on käyty, ja aina hyvässä hengessä. Samaa mieltä ei tarvitse olla, mutta ”Jytky” on reilu ja vastuullinen jätkä, jonka kanssa voi tehdä duunia.

Stubb vertaa blogissaan vaaleja jääkiekon keväisiin ja siinä hän on tavallaan oikeassa.

– Ensin käydään kovaa kamppailua SM-liigan mitaleista. Sen jälkeen nollataan tilanne ja rakennetaan maajoukkue, joka edustaa Suomea MM-kisoissa. Play-off taistelut unohdetaan. Puhalletaan samaan hiileen sinivalkoisessa pelipaidassa.

 

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa