Todella upeeta -sarja alkaa TV5:dellä

Todella upeeta -sarjan (Absolutely Fabulous) ilmiömäiset Edina ja Patsy koheltavat toden teolla palkitussa brittikomediasarjassa TV5:dellä maanantaista torstaihin klo 19.25 5.5. alkaen.

Sarja kertoo Edinan ja Patsyn pintaliitoelämästä ja koettelemuksista sekä heidän lähipiiristään. 60-luvun teini Edina tietää kaiken muodista eikä ole ikinä kasvanut aikuiseksi. Hänen ystävänsä Patsy polttaa tupakkaa kuin korsteeni ja juo alkoholia kuin vettä vaan.

Heidän elämänsä olisi yhtä juhlaa, jos Edinan tunnollinen opiskelijatytär Saffron lopettaisi nalkuttamasta ja käyttäytyisi kuin normaali teini. Saffron pitää perhettä järjestyksessä ja huolehtii herttaisesta isoäidistä.

Lisäksi sarjan vakiohahmoina häärää Edinan persoonallinen sihteeri Bubble. Sarjan pääosissa nähdään Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield ja Jane Horrocks.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa