Bon Jovi etsii suomalaista lämppäriä Olympiastadionille

Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 17. kesäkuuta esiintyvä Bon Jovi ei tuo Helsinkiin lämppäriä mukanaan. Sen sijaan Bon Jovi tarjoaa mahdollisuuden nousevalle suomalaisbändille voittaa paikka heidän lämppärinään.

Bon Jovi on sitoutunut auttamaan aloittelevia bändejä ja niinpä he tarjoavat sainaamattomille bändeille mahdollisuuden toimia heidän lämppärinään valikoiduilla Open Air 2011 -kiertueensa keikoilla. Helsinki on yksi näistä!

– Jokainen jannu, joka on koskaan poiminut kitaran käteensä, unelmoi päästä esiintymään suurelle lavalla jättiyleisön eteen, sanoo Jon Bon Jovi.

Radio Nova ja Hitlantis isännöivät kilpailun, jonka avulla etsitään sainaamatonta suomalaisbändiä Bon Jovin lämppäriksi. Kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan.

Kymmenen eniten ääniä saanutta bändiä pääsee Bon Jovin kuunteluun. Tästä kärkikymmeniköstä Bon Jovi valitsee itselleen lämppärin Helsingin konserttiin. Kilpailun voittaja saa fantastisen mahdollisuuden soittaa 20-30 minuutin setin Olympiastadionin lavalla ennen Bon Jovia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa