Isoveli pelasti pikkulapsen tulipalosta Heinolassa

Etelä-Suomen Sanomien mukaan isoveli pelasti pikkulapsen turvaan tulipalosta Heinolan kirkonkylässä iltapäivällä. 1950-luvulla rakennetun omakotitalon yläkerta vaurioitui tulipalossa, mutta alakerta säilyi asumiskelpoisena.

Pelastuslaitos sai ilmoitukset rakennuspalota hieman ennen kello viittä. Paloa oli sammuttamassa seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä.

Palon alkaessa yläkerrassa ollut pikkulapsi ehti jo hengittää savua. Veli kävi hakemassa lapsen pois savusta ja hänet käytettiin vielä lääkärin tarkastettavana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa