Kolme mopoilijaa pakeni poliisia Ulvilassa

Ulvilan Siltatiellä klo 17.20 aikaan liikennevalvontaa suorittamassa ollut poliisi näytti neljälle mopolle pysäytysmerkkiä. Mopoilijoista vain yksi pysähtyi, ja muut ajoivat kohti ylikonstaapelia, joka joutui väistämään tieltä, jottei jäisi alle.

Kolme mopoilijaa lähti pakenemaan ja poliisi pyrki seuraamaan pakenevia mopoja. Mopot ajoivat kuitenkin vastaantulijoiden kaistoille ja alueille missä mopoilla ei saa liikkua.

Yksi mopoilijoista ajoi Ulvilan liikekeskuksen kevyenliikenteen väylää ja törmäsi kulkusuunnastaan vasemmalle kääntymässä olevan henkilöauton keulaan ja kylkeen. Ranteensa ja polvensa loukannut mopoilija kuljetettiin sairaalaan.

Mopoilijaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Muiden paenneiden mopoilijoiden henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Pietari

Vastaa