Kummola: Jutila sai sairaskohtauksen

Uusi Suomi kertoo, että jääkiekkomaajoukkueen johtaja Timo Jutila katosi ennen Torilla tavataan -juhlaa. Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummolan mukaan Jutin poisjäämiseen oli syynä sairaskohtaus.

– Kyllä hän tuli meidän kanssamme sinne torille, mutta hän sai ilmeisesti jonkinlaisen sairaskohtauksen ennen lavalle nousua, Kummola sanoo.

Kummola myöntää, että parin kohdalla meni vähän överiksi, mutta jokainen taaplaa tavallaan. Kummola lupaa palata Jutilan kanssa asiaan myöhemmin.

.

Maalivahtivalmentaja Nurminen kaatui punaiselle matolle

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa