Spotify ja Facebook aloittaa yhteistyön

Talouslehti Forbesin mukaan Facebook ja Spotify ovat aloittamassa yhteistyön kahden viikon sisällä. Yhteistyön myötä Spotifyn musiikkia voisi kuunnella yhdessä kavereiden kanssa Facebookin kautta.

Aiemmin Spotify linkkejä on voinut vain jakaa Spotifyssa, mutta myöhemmin tuleva sovellus mahdollistaa musiikin jakamisen. Aluksi yhteistyö tuo Facebookin käyttäjien profiiliin kuvakkeen, jolla pääsee helposti Spotifyyn.

Facebookista on tulossa mediapalveluiden keskittymä, sillä talvella Warner Bros -elokuvayhtiö kertoi tuovansa yhteisöpalveluun elokuviaan vuokrattavaksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa