Maailman ohuin tabletti kauppoihin elokuussa

Maailman ohuin tablettitietokone Samsung Galaxy Tab 10.1 saapuu kauppoihin elokuussa. Tabletti on varustettu uudella Android 3.1 -käyttöjärjestelmällä, joka on suunniteltu suurinäyttöisiä tablettitietokoneita varten.

Galaxy Tab:ssa on 10,1 tuuman näyttö. Se on 8,6 millimetriä paksu ja painaa ainoastaan 595 grammaa, joten laite kulkee helposti mukana matkassa. Vastaavasti pienempi Galaxy Tab 8.9 saapuu kauppojen hyllylle syyskuussa.

Samsungin uudet tablettitietokoneet on varustettu gigahertsin tuplaydinsuorittimella ja laitteiden yhteysominaisuuksiin lukeutuu muun muassa 3G-yhteys, joka kykenee jopa 21 mb/s:n siirtovauhtiin.

Kummassakin laitteessa on 1280 x 800 pikselin LCD-kosketusnäyttö. Tabletin takana on kolmen megapikselin kamera, joka on varustettu LED-salamalla ja edessä 2 megapikselin kamera. Lisäksi laitteessa on Full HD -videotallennus ja -toisto.

Muita yhteysominaisuuksia ovat Bluetooth 3.0, USB 2.0, WiFi 802.11 b / g / n. Allshare, Social Hub ja Music Hub. Swype-tekstinsyöttö. Laittessa on Flash 10.2- sekä yleisimpien ääni- ja videoformaattien tuki.

Laitteiden suositushinnat julkaistaessa: Galaxy Tab 10.1:n 3G-versio 699 euroa, WiFi-versio 549 euroa. Galaxy Tab 8.9:n 3G-versio 649 euroa, WiFi-versio 499 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa