Mies kuuli kirkumista, jäi itse kiinni rattijuopumuksesta

Poliisi sai eilen klo 18 jälkeen ilmoituksen Joensuun Utrassa puistossa kuuluvasta kirkumisesta. Partio ei tavannut kohteesta ketään ja he lähtivät ”tyhjin käsin” palaamaan Utrantietä kaupungin suuntaan.

Kohta partiota vastaan ajoi henkilöauto, jonka kuljettajan kunto oli päätetty tarkistaa. Samalla ilmeni, että juuri tämä mies oli äskeisen ilmoituksen hätäkeskukseen tehnyt. Mies puhalsi 3,22 promilen lukemat.

Törkeän rattijuopumuksen ohella asiasta on kirjattu rikosilmoitus ilkivallasta, koska hälytti aiheettomasti poliisin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa