Musta henkilöauto törmäsi mopoon ja pakeni paikalta

Helsingissä Kustaan Vaasantiellä, Floorantien kohdalla torstaina klo 23.30 musta henkilöauto oli töötännyt edessä olevalle mopolle ja sen jälkeen lähtenyt ohittamaan sitä vasemmalta. Ohituksen aikana auto oli törmännyt mopon perään.

15-vuotiaan pojan kuljettaman mopon kyydissä oli tapahtumahetkellä saman ikäinen poika, joka putosi mopon kyydistä törmäyksen takia. Mopon nopeus oli tapahtumahetkellä noin 40 km/h. Pudonnut poika sai lieviä vammoja.

Mopoon törmännyt auto oli poistunut paikalta pysähtymättä. Asiaa tutkitaan muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan havainnot Pohjoisen poliisipiirin päivystykseen, puh. 071 877 4240

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa