Tulipalo tuhosi ravintolan Keiteleellä

Keiteleellä lauantaina 11.6 klo 19.39 ohikulkija havaitsi, että ravintola Sinikellon katolta tulee savua. Paikalle menneet pelastuslaitoksen yksiköt saivat rajattua palon ravintolakiinteistöön.

Ravintolan katto romahti noin klo 20.30 ja ravintola tuhoutui. Alustavasti näyttää siltä, että tulipalo olisi saanut alkunsa sähkölaitteista, mutta lopullinen palonsyyn selviää poliisin tekemissä teknisissätutkimuksissa.

Ravintolassa oli tapahtumahetkellä 10 asiakasta, jotka saatiin välittömästi evakuoitua kiinteistöstä turvaan. Kukaan ei loukkaantunut.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa