Kortiton iäkäs mies ajoi mopoautolla rekan kylkeen

Jalasjärvellä Seinäjoentiellä sunnuntaina kello 16.05 aikaan rekkakuski koki yllätyksen ajaessaan Seinäjoen suuntaan. Kuljettajan ajosuunnasta katsottuna vasemmalta pikkutieltä kärkikolmion takaa saapui valtatielle rekan eteen mopoauto.

Rekkakuskilla oli vauhtina noin 80 km/h ja hän ehti reagoida tilanteeseen väistäen voimakkaasti oikealle pientareelle asti. Levikkeen ansiosta hän pystyi estämään päälle ajon ja mopoauto osui lopulta vain rekan perävaunun etupyöriin pyörähtäen pyörillään.

Mopoautossa oli iäkäs pariskunta jotka selvisivät tilanteesta lähes ilman ruumiillista vammaa. Mopoautoa kuljettaneella miehellä ei ollut kaiken kukkuraksi mopoauton kuljettamiseen vaadittavaa ajokorttia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa