Lahdessa poltettiin autoja

Lahden Kyösti Kallionkadulla oli sytytetty auto palamaan kahdesta eri kohdasta klo 03.30 aikaan. Pelastuslaitos sammutti auton, joka vaurioitui pahoin. Paikalta nähtiin poistuvan mieshenkilö, josta saatiin hyvät tuntomerkit.

Noin puoli tuntia myöhemmin tuli ilmoitus, että Teivaan satamassa palaa auto. Poliisipartion tullessa paikalle havaittiin uudehkon maasturin olevan liekeissä ja kahden muun henkilöauton alla palavan lieskoja.

Pelastuslaitos sammutti autot, mutta maasturi paloi käyttökelvottomaksi. Lähistöltä tavattiin n.30 vuotias lahtelaismies, jonka tuntomerkit täsmäsivät todistajien antamiin tuntomerkkeihin. Vahvasti päihtynyt mies otettiin kiinni törkeään vahingontekoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa