Lotossa jaossa 10 miljoonan euron potti

Lotossa ei löytynyt kierroksella 28/2011 ja potti nousee ensi viikolla tasan 5 miljoonaan euroon. Kesätarjouksen myötä kesälottoajilla onkin nyt mahdollisuus päästä kiinni ennätykselliseen 10 miljoonan euron lottovoittoon.

Jos Lotossa löytyy vain yksi täysosuma, ja voittajan tositteella on 7 oikein -tuloksen lisäksi samana päivänä arvottu jokerivoitto, voittaja kuittaa itselleen 5 miljoonan euron sijasta 10 miljoonaa euroa.

Tämä olisi suurin Suomessa koskaan voitettu lottovoitto. Toistaiseksi suurin voitto löytyy toukokuulta, jolloin 8 miljoonan euron potti löysi tiensä Forssaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa