Poliisi varoittaa junassa iskevästä taskuvarkaasta

Mies oli eilen klo 13.00 noussut Helsingistä Tampereelle lähtevään junaan. Miestä vastaan oli tullut eteläeurooppalaisen näköinen mies, joka seurasi häntä junan toiseen kerrokseen.

Varkaaksi osoittautunut mies oli päässyt lähietäisyydelle ja anastanut lompakon huomaamatta shortsien reisitaskusta. Tämän jälkeen hän oli poistunut junasta.

Helsingin Rautatieasemalla on tapahtunut viikonlopun aikana useita samankaltaisia varkauksia. Kaikissa on yhteistä, että epäillyt poistuvat junasta ennen lähtöä. Asianomistaja yleensä huomaa joutuneensa anastuksen uhriksi vasta junan lähdettyä.

Poliisi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa