Varo näitä Facebook-huijauksia

Facebookissa roskapostittajat ja huijarit ovat liikkeellä etenkin, kun jotain suurempaa on tapahtunut. Tällä hetkellä kannattaakin varoa videoita, joiden aiheena on Oslon pommi ja Amy Winehousen kuolema.

Näitä videoita klikkaamalla päädyt nettikyselyyn tai älykkyystestin, jota varten pitää antaa kännykkänumero. Samalla tilaat maksullisia palveluita ja sen näet puhelinlaskussasi.

Muutenkin Facebookissa täytyy miettiä useaan otteeseen, että mitä linkkejä uskaltaa painaa. Voisitteko hyvät ihmiset alkaa vihdoin uskomaan tämän, kiitos.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa