21-vuotias mies kuoli vakavassa liikenneonnettomuudessa

Raumalla tapahtui vakava liikenneonnettomuus hieman ennen puoltapäivää, kun vuonna -90 syntyneen raumalaismiehen kuljettama auto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle.

Henkilöauton vasen etukulma osui vastaantulleen pakettiauton vasempaan etukulmaan. Törmäyksen jälkeen henkilöauto osui pysähtyneen rekan perävaunun vasemman puoleisiin eturenkaisiin. Henkilöauto pysähtyi lopulta rekan perävaunun takarenkaiden tasolle.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi törmäyksessä tapahtumapaikalla. Pakettiauton kuljettaja keski-ikäinen mies loukkasi lievästi kätensä ja pakettiautossa matkustajana ollut nainen ei loukkaantunut, kuten ei myöskään yhdistelmäajoneuvon kuljettaja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa