Heinzin ensimmäisestä tomaattisadosta tulee vuoden parasta ketsuppia

Heinz tuo lokakuun alussa kauppoihin syksyn ensimmäisestä auringonkypsyttämistä tomaateista valmistetun ketsupin, joka pullotetaan 48 tunnin sisällä tomaattien poimimisesta. Ketsuppia on myynnissä rajoitettu määrä ja kaikki pullot on numeroitu.

Mieto tomaattiketsuppi on väriltään Heinzin perinteistä ketsuppia punaisempi. Se sisältää vähemmän suolaa ja sokeria, sekä vielä enemmän tomaatteja kuin Heinzin perinteinen ketsuppi.

Heinz kasvattaa tomaatit omista siemenistään. Heinz First Harvest -ketsuppi valmistetaan sataprosenttisesti Heinzin omista, Portugalissa tuotetuista tomaateista. Normaalisti Heinzin tomaattiketsuppi valmistetaan tomaattipyreestä ympäri vuoden.

– Pyrimme jatkuvasti kehittämään valikoimaamme. Oman tomaattisatomme ansiosta pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme täysin ainutlaatuisen tuotteen. Heinz First Harvest on upouusi, miedonmakuinen tomaattiketsuppi, joka sopii erityisen hyvin kevyiden ruokien kuten kalan tai grillattujen vihannesten lisukkeeksi, Heinzin markkinointipäällikkö Sophie Rietz-Elvefors vinkkaa.

Heinz First Harvest -ketsuppia tulee kauppoihin rajoitettu erä viikolla 40. Yhteensä sitä tuotetaan yli miljoona pulloa, joista 300 000 tulee myyntiin Pohjoismaissa. Jokainen pullo on numeroitu. Heinz First Harvestin suositushinta on noin kaksi euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa