Junasta poistettu 11-vuotias katosi

Helsingin Sanomat uutisoi 11-vuotiaasta tytöstä, joka poistettiin junasta Ruotsissa Kumlan kaupungin kohdalla tiistai-iltana, kun hänellä ei ollut näyttää matkalippua.

Heikosti ruotsia puhuva afrikkalaistaustainen tyttö oli matkalla isosiskonsa kanssa. Matkalippu oli siskolla, joka oli käymässä junan vessassa lipuntarkastuksen aikaan. Tämän takia konduktööri poisti tytön junasta puoli kahdeksan aikaan.

Isosisko sai kerrottua tapauksesta kaksi tuntia myöhemmin junan uudelle henkilökunnalle. Tyttö löydettiin vasta keskiviikkoaamuna Kumlasta. Iäkäs nainen oli pitänyt hänestä huolta ja tarjonnut hänelle yösijan.

Poliisin mukaan tyttö on kunnossa. Poliisin on tarkoitus kuulustella konduktööriä tapauksesta keskiviikkoaamuna.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa