KierrätäKännykkä.fi kierrättää nyt myös läppärit

KierrätäKännykkä.fi -palvelussa voi nykyään kierrättää myös läppäreitä. Läppärin lähettäminen on ilmaista, kun tilaa KierrätysPaketin. Korvaus maksetaan tilille 24 tunnissa.

Läppärisi arvon voit tarkastaa helposti palvelun nettisivuilta. Kunnostetut läppärit otetaan uusiokäyttöön kehittyvissä maissa. Muistathan, että kännyköiden kierrättäminen on myös ympäristöystävällinen teko.

Rahoja ei ole kuitenkaan pakko ottaa itselleen, vaan ne voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Palvelu tekee tällä hetkellä yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin, Syöpäsäätiön ja Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

KierrätäKännykkä.fi ottaa vastaan myös toimimattomat, korjauskelvottomat ja jälleenmyynti arvottomat kännykät. Niistä ei tietenkään makseta mitään, mutta ne kierrätetään ilmaiseksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa