Mies soitti hätäkeskukseen ja väitti miinoittaneensa asunnon

Hätäkeskus sai kello 06.45 puhelun, jossa noin 30-vuotias joutsenolainen mies kertoi miinoittaneensa kerrostaloasunnon Imatralla Itä-Siitolan kaupunginosassa. Poliisi aloitti välittömästi asunnon eristämisen ja merrostalon seitsemän asukasta evakuoitiin linja-autoon.

Uhkauksen esittänyt mies otettiin kiinni kello 7.30 Joutsenossa oman asuntonsa ulkopuolelta. Miehen puhuttelussa ei tullut esille mitään lisätietoja antavia asioita. Poliisi tutkii miehen yhteyksiä kesäällä tapahtuneeseen räjähdysainevarkauteen.

Tällä hetkellä poliisi purkaa Imatralla eristystä ja asukkaat pääsevät palaamaan asuntoihinsa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa