Poliisi nappasi avovankilasta kadonneet, toinen tuomittu henkirikoksesta

Poliisi päätti yöllä tarkastaa edellä ajavan auton valtatie 10:llä Tammelassa. Kuski ei välittänyt pysäytysvaloista, vaan jatkoi hetken normaalia vauhtia. Mustialan liittymän kohdalla auto kiihdytti voimakkaasti vauhtia. Vauhti oli välillä jopa 170 km/h.

Lietsan kylässä auto kääntyi Härkätielle. Kantatie 54:n risteyksessä toinen poliisipartio oli vastassa. Pakeneva auto ajoi liittymässä poliisin laittamaan piikkimattoon. Autosta puhkesi kaikki renkaat ja se pysähtyi 200 metrin päähän.

Kuljettajana ollut 37-vuotias mies puhalsi 2,4 promillea. Hän oli poistunut luvatta Vanajan avovankilasta 13.7. Hänet on tuomittu omaisuusrikoksista ja rattijuopumuksista. Kyydissä ollut 46-vuotias mies oli jäänyt palaamatta lomalta Vanajan avovankilaan sunnuntaina 31.7. Hänet on tuomittu mm. taposta vuonna 2006.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa