Tarjoiluehdotus-blogi naurattaa lukijoita

Suosittu Tarjoiluehdotus-blogi testaa elintarvikepakkausten kyljessä olevia tarjoiluehdotuksia. Bloggauksiin lisätään kuva pakkauksista ja siitä miltä se oikeasti lopulta näyttää.

Monen tuotteen tarjoiluehdotus on oikeasti tehtynä aivan järkyttävän näköinen. Aivan kuin bloggaaja kertoo niin ei ole mikään ihme, että esimerkiksi Saarioisten kevyen salaattikastikkeen tarjoiluehdotuksesta puuttuu kokonaan kastikke.

– Salaatinlehtien ja melonin päällä lilluessaan Kartanon kevyt salaattikastike muistuttaa lähinnä vauvan ripulikakkaa, tai jotain muuta yhtä paljon ruokahalua kiihottavaa. Ostaisitko sinä ripulikakkakastiketta? En minäkään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa