Turun eläinhoitolan oravat tarvitsevat pipoja

YLEn mukaan Turun eläinhoitolassa hoidettavana olevat oravat kaipaavat kipeästi kaikenlaisia pipoja pesiksi. Oravilla on lämmin ja turvallinen olla pipoissa. Oravat kuluttavat satoja pipoja joka vuosi.

Vanhat, venähtäneet ja hieltä haisevat pipot ovat oravien suosikkeja. Kurret ovat tosin hyvin kovakouraisia pipoja kohtaan.

– Kun oravat löytävät parhaimman pesäpipon, niin yleensä kaikki tunkevat siihen. Parikymmentäkin oravaa saattaa kömpiä aina ulos sellaisesta, eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser-Kopra kertoo.

Eläinsuojeluyhdistys on järjestämässä pipokeräyksen, johon kaikenlaiset pipot ovat todella tervetulleita. Pipoja voi viedä Turun kaupungin eläinlääkärin vastaanotolle Rauhankadulle tai suoraan eläinhoitolaan Metsämäkeen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa