Twitterissä Shefki Kuqiksi esittäytyvä vedättää mediaa

YLEn mukaan jalkapalloilija Shefki Kuqiksi esittäytynyt henkilö on levitellyt Twitterin kautta tietoja, että hän lopettaa uransa. Useat eri mediat menivät huijaukseen ja uutisoivat asiasta.

– En edes tiedä mikä Twitter on, saati käytä sellaista. Käsittämätöntä, että tällaista tapahtuu. Tällaiset asiat voisi tarkistaa minulta itseltäni ennen kuin lähdetään tekemään uutisia, jotka eivät pidä ensinkään paikkaansa, Kuqi puhisi.

Kuqi kertoo, että hänellä ei ole mitään aikomustakaan lopettaa. Hän etsii koko ajan itselleni uutta seuraa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa