Vehnäjauhoista löytyi kuoriaisia ja toukkia

Eviran mukaan Ravintoraisio Oy:n AnniHelena Kakkuvehnäjauhosta on löytynyt hinkalokuoriaisia ja sen toukkia. Yhtiö on päättänyt vetää takaisin markkinoilta koko erän, jonka parasta ennen päivämäärä on 29.7.2012 ja pakkauskoko on 2 kg.

Takaisinvedosta on tiedotettu tukkuliikkeitä 19.8.2011 lähetetyllä tiedotteella. Tukku- ja vähittäiskauppoja on pyydetty hävittämään kyseinen tuote-erä. Tuotetta on ollut myynnissä koko maan alueella.

Tuotteen ostaneita kuluttajia neuvotaan hävittämään tuote pakkauksineen energiajakeena tai sekajätteenä ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä Ravintoraision kuluttajapalveluun arkisin klo 9 – 14 p. (02) 443 2022 tai sähköpostitse kuluttajapalvelu raisio.com.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa