Naiset painoivat katuun, itsensäpaljastelun nolo loppu

Iltalehti kertoo, että itsensäpaljastajan tempaus Espanja Playa Flamencassa päättyi nolosti syyskuun alussa. Mies nimittäin kohtasi viisi lomalla ollutta norjalaisnaista, jotka ovat poliiseja.

Eräänä iltana he näkivät kadulla miehen, joka oli pukeutunut sukkiin ja kenkiin. Naiset ryhtyivät miettimään toimintasuunnitelmaa, mutta mies katosi kuitenkin näköpiiristä. Seuraavana iltana he näkivät miehen kadunkulmalla yhtä kevyessä varustuksessa.

Naiset kysyivät mieheltä, että mitä hän tekee. Mies ampaisi juoksuun ja naiset lähtivät hänen peräänsä. Lopulta mies lyyhistyi asfaltille, naiset menivät miehen päällä ja painoivat hänet tiukasti maata vasten.

Tapahtumapaikalle hälytetty paikallinen poliisi tuli ottamaan hetken päästä miehen haltuun. Itsensäpaljastaja ei vahingoittunut kiinniotossa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa