Pariskunta muutti asuntoon, tulipalo tuhosi muuttotavarat

Loimaan Rusthollinkadulla perjantaina klo 14.39 pariskunta oli muuttamassa ja ehtineet kantaa muuttotavarat rivitaloasuntoon, kun huomasivat, että jääkaappi-pakastin yhdistelmä ei ollut kytkettynä pistorasiaan. He kytkivät yhdistelmän päälle.

Hetken päästä nainen oli kuullut napsahduksen ja tuntenut savun hajua. Asukkaat olivat havainneet kaapin takaa tulevan kellertävää savua ja heti sen jälkeen liekkejä. He eivät onnistuneet sammuttamaan paloa, vaan tekivät ilmoituksen hätäkeskukseen.

Asunto palo keittiöstä pahoin ja asunto meni asuinkelvottomaksi. Muuttotavarat kärsivät noki- ja kosteusvaurioita. Rivitalon yhden asunnon ovi jouduttiin murtamaan auki asunnon tarkistamisen vuoksi.

Tapahtumapaikalta toimitettiin kaksi henkilöä Loimaan aluesairaalaan savun hengittämisen vuoksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa