Pokeripalvelu varasti käyttäjiltä 440 miljoonaa dollaria

Tietokone kertoo, että Yhdysvaltojen syyttäjäviraston mukaan yksi internetin tunnetuimmista pokeripalveluista, Full Tilt Poker on paljastunut eräänlaiseksi pyramidihuijaukseksi. Palvelun johtoon kuuluu joitakin pokerimaailman tunnetuimpia tähtiä.

Pokeripalvelu takasi asiakkaille, että heidän pelitileillään olevia varoja säilytetään turvallisesti. Silti käyttäjien rahoja katosi 440 miljoonan dollarin edestä. Nämä rahat annettiin pelipalvelun johdolle ja omistajille.

Syyttäjän mukaan Full Tilt Poker oli edelleen velkaa pelaajilleen noin 390 miljoonaa dollaria maaliskuussa. Yhtiön omassa kassassa varoja oli kuitenkin vain noin 60 miljoonaa dollaria.

Huhtikuussa syyttäjä nosti kanteen palvelua vastaan uhkapelilakien rikkomisesta. Tämän jälkeen Full Tilt Pokerin varat alkoivat huveta. Esimerkiksi pokeritähdet Chris Ferguson ja Howard Lederer nostivat laittomasti kymmeniä miljoonia dollareita pelaajien tileiltä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa