St1 aloittaa palvelutankkaukset Shell-asemilla

St1 aloittaa Palvelutankkauksen Shell-asemilla syyskuussa. Tämän myötä kauppiaat tulevat rekrytoimaan yhteensä noin 120 uutta Palvelumestaria.

Uusi palvelukonsepti näkyy asiakkaille koulutettuina Palvelumestareina, jotka palvelutankkauksen yhteydessä tarkistavat autoilijan puolesta jokapäiväisen autoilun sujumiseen liittyvät asiat, kuten pesunesteet ja öljyt.

Ensimmäiset Palvelumestarit aloittavat työnsä pääkaupunkiseudulla 19.9. ja marraskuun loppuun mennessä yhteensä lähes 60 Shell-asemalle tulee Palvelumestari. Tyytyväinen asiakas voi halutessaan maksaa yhden euron saamastaan palvelusta.

Yhtiön vahvistunut lähes 600 aseman verkosto tulee palvelemaan autoilijoita entistä kilpailukykyisemmin, sillä tämän vuoden lopussa St1-korteilla voi maksaa kaikilla Shell-ketjun asemilla. Ensi kesänä molempien keltaisten ketjujen kortit käyvät täysin ristiin.

St1 aloittaa palvelutankkaukset Shell-asemilla

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun