Suomen paras verkkokauppa 2011 on…

Asiakkuusmarkkinointiliiton TNS Gallupilla huhtikuussa teettämässä Suomen paras verkkokauppa -kuluttajakyselyssä voiton vei Verkkokauppa.com. Muutkin verkossa pitkään kauppaa tehneet toimijat pärjäsivät hyvin kyselyssä.

Tutkimuksen tuloksena top 5 verkkokauppaa Suomessa 2011 ovat:

  1. verkkokauppa.com
  2.  netanttila.com
  3.  hobbyhall.fi
  4. cdon.fi
  5. hm.com/fi

Vastausten perusteella voi kuitenkin päätella, että verkkokaupan rakentaminen vaatii pitkäjänteistä asiakkuustyötä ja asiakaskokemuksen kokonaisvaltaista kehittämistä.

– Verkkokauppa.com on toiminut jo vuodesta 1998 ja etämyyntiä yhtiö on tehnyt vuodesta 1992. Pitkä historia, kehitystyö, hyvä valikoima, monikanavaisuus ja aina todennäköisesti halvemmat hinnat – nämä ovat meidän vahvuudet! linjaa voitosta ilahtunut Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa