Veikkaus – Iloa elämään

Veikkaus uudistaa brändinsä. Uudistus näkyy mainonnan, visuaalisen ilmeen ja arvontalähetyksien lisäksi myös muun muassa asiakkaille tarjottavina yllätyksinä.

Brändiuudistuksen tavoitteena on vahvistaa Veikkauksen yritysbrändiä tuotebrändien, kuten Loton rinnalla. Pelien logot yhtenäistetään Veikkauksen yrityslogon alle, ja samalla tuotteiden omat sloganit, kuten ”Lotto – elämä voi muuttua” jäävät pois ja korvautuvat yhteisellä Iloa elämään -sloganilla.

– Veikkauksen tuotoilla tuetaan muun muassa iltapäiväkerhoja, tieteellistä tutkimusta, uimahalleja, teattereita ja festareita, mitä moni ei olekaan tiennyt, ja joista jokainen suomalainen pääsee nauttimaan. Haluamme tuoda entistä vahvemmin esiin sitä, kuinka Veikkauksen pelaajat tuovat iloa meille kaikille suomalaisille, sanoo Veikkaus-brändistä vastaava markkinoinnin kehityspäällikkö Ari Tuuli.

Vahvasti televisiossa, ulko- ja lehtimainoksissa sekä verkossa uuden ilmeen brändikampanja starttaa sunnuntaina 11.9. Ihmisten aitoja ilon tunteita näyttävä kampanja näkyy. Kampanjan ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut mainostoimisto TBWA\Helsinki.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa